19th Ave New York, NY 95822, USA

Zwembad deel II

Hallo Nederland en omstreken,

Alles goed? Het weer bij jullie was ook niet slecht zag ik.
Hier alles zijn gangetje en elke dag heerlijke temperaturen.

Ein-de-lijk……..het zwembad is klaar. Ja je leest het goed, het zwembad is klaar. Het opzetten van het zwembad duurde al met al een uurtje, dat was vorige week op mijn vrije dag. Om het water schoon te houden moest de nodige zooi gekocht worden en wij natuurlijk weer de mazzel dat niet alles op voorraad was, zand voor de pomp was op. Het voordeel van dit nadeel was dat de boot gelost was en de container uitgepakt werd, afgelopen vrijdag hadden we eindelijk alles in huis voor het onderhoud van het zwembad. Jan heeft snel een afspraak gemaakt met de jongen die ons zwembad gaat onderhouden, hij kon helaas niet eerder dan vandaag. Wij zijn namelijk niet de enige met een zwembad. Om het zwembad te vullen kwam vanmiddag een tankwagen om 17.203 liter water in ons zwembad in wording te pompen. De tankwagen moest zelf ook bijtanken want 17.203 liter water is best veel.

We moeten nog wat rubber vloermatten aanschaffen om de mooie groene grasmat te beschermen. Als je beeldscherm of je telefoon niet alle kleuren aankan dan lijkt de groene grasmat wat bruin 

De Dashcam is ook superleuk en het is voor mij heel goed om mezelf te beheersen, de Dashcam neemt ook geluid op. Met beheersen bedoel ik dat ik niet meer meezing in de auto. Het vervelende is dat het uploaden van korte filmpjes heel lang duurt, ik zal jullie niet teveel ermee vol spammen. Voor nu laat ik het bij foto’s van het zwembad.

Jan is druk met het opblazen van het luchtbed welke ik van Robin en Bernardine heb gekregen voor mijn verjaardag, ook alweer vier maanden geleden, maar wel een cadeau waar we echt van kunnen genieten!

Groetjes vanuit Paramaribo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.