19th Ave New York, NY 95822, USA

#025: Zeven weken na Gastric Bypass operatie

Hoppa, de teller staat op 20 kilo. Jawel 20 hele kilo’s eraf! Hoe fijn is dat, ben er zo blij mee. Zonder maag verkleinende operatie was het nooit gelukt. Naast het omlaag gaan in gewicht, nemen ook de centimeters af en natuurlijk de BMI. Vorige week schreef ik al dat broeken welke ik niet meer aan kon, nu bijna weer niet meer aan kan. Naast de 3 linnenbroeken zijn nog een aantal broeken aan de wat ruimere kant. Niets mis mee natuurlijk maar kijk ik vooruit dan vind ik het wel zonde om nieuwe kleding te kopen want alles wat ik nu koop kan ik over een week of wat alweer niet meer aan. Ik heb beloofd een pagina, of meerdere, in elkaar te flansen met wat foto’s, mijn eetschema en een schema met mijn gewicht per week. Ik ben daar echt nog niet aan toe gekomen, mijn webshop heeft wat aanpassingen nodig, daar ben ik nog even druk mee bezig. Ik schrijf nog steeds elke dag op wat ik eet, die info gaat echt niet verloren. Ik ben ook nog steeds rookvrij. Ik had echt nooit de behoefte te stoppen maar wat ben ik achteraf blij dat ik gestopt ben. En ook hoe makkelijk het stoppen is gegaan, dat had ik echt never nooit verwacht.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.