Werklui

Hallo Nederland en omstreken,

Alles goed daar? Hier alles onder controle.

Eigenlijk niets bijzonders te melden vanuit hier. Ik heb twee dagen verlof, Jan en ik hadden plannen gemaakt om vandaag eens een kijkje te nemen in het centrum van Paramaribo. Geen werklui over de vloer dus tijd zat, niet dus.

Gistermiddag een Appie van Jan, airco in de kamer heeft alweer verdriet, tranen met tuiten huilt dat ding. De airco meneer gebeld, hij kwam vanmorgen langs. Nu is de hele kap van de airco van de muur gehaald. Als het goed is komt de airco meneer maandag weer terug. Geen idee of hij Jan gezelschap houdt of dat hij de airco komt terugplaatsen, we gaan het meemaken.

En tot onze vreugde staan ook de stratenmakers voor de deur. Met een waterpas wordt vastgesteld dat de straat hobbels heeft. Een stuk bestrating moet eruit, zand moet eruit en dan de stenen weer opnieuw erin. Het is nu 13.30 uur, de stratenmakers zijn in de eindfase van het bestraten.

Dag vrije dag! Hopelijk hebben we morgen tijd om naar het centrum te gaan en anders hebben we pech.

Het positieve is dat de zon schijnt, het stukje straat bijna klaar is en binnenkort dan eindelijk het zwembad opgebouwd kan worden. Heerlijk toch!

Groetjes vanuit Paramaribo!