19th Ave New York, NY 95822, USA

#019: Week na Gastric Bypass operatie

De operatie is alweer een week geleden. Mijn laatste weegmoment was 16 september, toen was ik totaal 5,8 kilo afgevallen. Vandaag weer gewogen, totaal ben ik nu 10,5 kilo kwijt.
Ik voel me goed, heb gelukkig ook nergens last van. Het eten en drinken gaat ook goed, afgelopen maandag begonnen met vast voedsel. Ik schrijf dagelijks op hoe laat ik drink, hoe laat ik eet en de hoeveelheden want anders is het niet bij te houden hoe laat ik weer iets moet eten of drinken. Volgens schema moet ik 6x per dag eten en moet ik 1,5 liter vocht naar binnen werken, ik heb er een dagtaak aan.

Ik zal de blog niet vervuilen met mijn weekmenu, dit zal ik doen met een aparte blog. Kan ik daar ook gelijk bijhouden wat mijn gewicht is en natuurlijk foto’s plaatsen.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.