19th Ave New York, NY 95822, USA

#022: Vier weken na Gastric Bypass operatie

Hoe is het toch mogelijk, lekker eten en toch afvallen. Afgelopen week heb ik genoten van Roti met kip, Turkse pizza met kip, patat met kaassoufflé en een broodje kroket.
Het zijn kleine porties en het broodje kroket was een bruine boterham met kroket, met een beetje zero mayonaise. De weegschaal geeft aan dat ik deze week 1,9 kilo ben afgevallen en dat na al het lekkere eten. Totaal ben ik nu 15,3 kilo kwijt. Voel me best licht al ben ik nog veel te zwaar. En wat ook zo fijn is, in mijn kast liggen totaal 21 broeken, de meeste kan ik weer aan. En nog genoeg truitjes, bloesjes, hemdjes en T-shirts om aan te trekken. Als ik zo door blijf gaan met afvallen dan moet ik toch echt gaan shoppen.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.