19th Ave New York, NY 95822, USA

#016: Vandaag de Gastric Bypass operatie

Vandaag dan eindelijk de Gastric Bypass operatie, wat heb ik hier naar uitgekeken. 7.45 uur moet ik me melden in het HMC Antoniushove, de operatie wordt uitgevoerd door dr. Knook. Ben nu wel een beetje nerveus, niet voor de operatie maar voor het infuus, ik vind dat echt helemaal niets. Ik ga stoppen voor nu, snel nog douchen en dan naar het ziekenhuis.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.