19th Ave New York, NY 95822, USA

Van TXL via AMS naar PBM

Zaterdag 1 juli was het dan zo ver, wij verruilen Berlijn voor Paramaribo. De dag die toch maar even 5 uur extra tijd opleverde want Paramaribo heeft in de zomer een tijdsverschil van 5 uur ten opzichte van Berlijn. ‘s Ochtends 6.00 uur de eerste vlucht vanuit Berlijn naar Amsterdam. De vlucht verliep soepel alleen het gesleep met 4 koffers, twee laptops en een handtas vol met onnodige troep vond ik wat minder. Maar ja, je moet toch wat kleding bij je hebben, de container met de overige zooi is nog wel even onderweg.

Aangekomen op Schiphol was het onze bedoeling om binnendoor naar onze volgende vlucht te gaan, daar kwam echter verandering in. Een WhatsApp van Jantje, waar zijn jullie? Toen wist ik het al, die staan op Schiphol om ons uit te zwaaien. Hoe lief is dat! Jantje, Samantha, Joey en Davey wilde zo graag ons nog even gedag zeggen, het zou immers weer even duren eer wij elkaar weer in levendelijven zouden zien, voorlopig wordt het contact via Facetime wat natuurlijk ook heel fijn is. Zo ver weg en dan toch heel dichtbij. Het was gezellig met koffie en broodjes maar helaas was de tijd op. De tweede vlucht vertrok om 11.15 uur. Ook de tweede vlucht is goed verlopen en ondanks het tijdsverschil en het vroege opstaan zijn wij niet echt heel erg moe, wij sluiten de lange reisdag af rond 22.00 uur Surinaamse tijd 😉

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.