19th Ave New York, NY 95822, USA

#020: Twee weken na Gastric Bypass operatie

Vandaag weer op de weegschaal gestaan, totaal nu 11,9 kilo kwijt en dat is te merken. Doordat ik voor mijn operatie nog even flink was aangekomen, kon ik mijn spijkerbroeken niet meer aan, nu dus weer wel. Ik ben nog steeds niet slank maar het begin is er. Het is ook al goed te zien in mijn gezicht, later deze week zal ik foto’s plaatsen op de aparte (nog te maken) pagina. Verder alles onder controle, eten en drinken gaat goed. Blijft wel een gedoe om het bij te houden.

Sinds gisteren begonnen met de voorgeschreven medicatie, dit is mijn dagelijkse dosis:

08.00 uur
1x Pantoprazol, maagschermer (t/m 30 maart 2022)
1x Ursochol, voorkomt galsteen (t/m 30 december 2021)
2x Calci Chew, calcium+vitamine D (levenslang)

18.00 uur
1x Ursochol, voorkomt galsteen (t/m 30 december 2021)
1x Calci Chew, calcium+vitamine D (levenslang)

22.00 uur
1x Multivitamine (vitamine op recept, levenslang)

Ook het innemen van de medicatie is een klus want de pillen neem ik met water in, moet dus opletten hoe laat ik gegeten heb om vervolgens een half uur te wachten. En tussen de Calci Chew en de vitaminepil moet minimaal 2 uur tijdsverschil zitten. Maar ja, alles voor het goed doel.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.