19th Ave New York, NY 95822, USA

#029: Totaal 23 kilo kwijt!

Van de week een kijkje genomen bij “Van Cranenbroek” in Dongen. Voor Jan vier spijkerbroeken gekocht en voor mezelf een broek in de maat xxxl, ja je leest het goed,  XXXL. De broek valt heel erg klein maar kon het niet laten liggen voor die 9,00 euro. Nog een paar kilo’s dan pas ik die broek vast wel. Ik moest sowieso naar Van Cranenbroek voor elastische riemen. Een riem kost 2,50 euro, kan ik weer even mijn broek ophouden. Het afvallen gaat nu wel wat langzamer, of komt het omdat ik op de camping gewogen heb i.p.v. thuis? Ach, het maakt verder niet uit, eraf is eraf. Deze week 0,3 kilo afgevallen, totaal 23,0 kilo kwijt en dat merk ik echt aan alles. En niet minder belangrijk, mijn BMI is ook gezakt 😉

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.