19th Ave New York, NY 95822, USA

Stroomstoring

Hallo Nederland en omstreken,

Vandaag dan eindelijk mijn rijbewijs ontvangen, strak in een plastic jasje. Handig hoor dat geplastificeerde gedoe, je kunt het niet eens normaal vouwen waardoor je altijd een grote tas bij je moet hebben. Het rijbewijs krijgt een vast plekje in het dashboardkastje.

Jan en ik zijn alweer ruim twee maanden in Suriname, we merken dat we nog elke dag nieuwe ervaringen opdoen, zo ook vandaag weer….

Jan stuurde een Appie, airco in de kamer “alweer” kapot en ook de koelkast heeft het begeven. Ik ben druk met mijn werk bezig, dan zit je toch niet te wachten op dit soort Appjes. Een van de airco’s in de woonkamer heeft al sinds wij hier wonen geen zin om mee te werken, gelukkig doen de andere twee het wel zodat het binnen lekker koel is. En dat is wel fijn hoor dat die twee airco’s de boel goed koelen, wij merken er alleen weinig van want wij zitten buiten op het terras. Ik vraag Jan of hij zelf de verhuurder wilt bellen want ik had daar even geen tijd voor. Jan neemt contact op en krijgt te horen dat er een stroomstoring is. Jan Appt mij met deze boodschap. Omdat ik niet zo goed kan typen met een iPhone bel ik hem op. Ik kan dan ook veel meer zeggen/vragen dan in een Appie. Het blijkt dat het licht wel gewoon werkt. Jan neemt weer contact op met de verhuurder, nu krijgt hij te horen dat de stroomstoring op het net met 220v is, vandaar dat de lampjes het nog doen, en vandaar dat de airco en de koelkast het dus niet doen. De stroomstoring is gelukkig van korte duur, wij hebben verder geen schade ondervonden in de zin van ontdooien van etenswaren. Dat komt doordat we deze maand veel geld hebben uitgegeven, de koelkast en de vriezer zijn zo goed als leeg 🤣

De Cola zero is nog steeds niet te verkrijgen, ik ga het nu wel merken aan mijn broeken 🤔

Groetjes vanuit Paramaribo!

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.