19th Ave New York, NY 95822, USA

#009: Start groepssessies

Vandaag, woensdag 17-02-2021, is mijn traject gestart. Vanwege COVID-19 vinden de bijeenkomsten digitaal plaats. Mijn groep heeft nummer 21.14, waar 21 staat voor het jaartal en 14 het volgnummer is. De groepssessies zijn in beginsel om de twee weken, als er nog geen operatiedatum bekent is, zijn er om de drie weken sessies. Vanwege COVID-19 zijn operaties uitgesteld, de verwachting is in ieder geval een operatie in het najaar.

Het behandelteam bestaat uit een psycholoog, diëtist en een bewegingsdeskundige. Ook zal ergens in dit traject een arts zich voorstellen. Er is ook een mentor als aanspreekpunt, dus mocht ik vragen hebben, iets kwijt willen of ergens mee zitten dan kan ik contact opnemen met de mentor.

Mijn groep bestaat uit totaal tien dames, ik heb het getroffen in deze leuke groep te zitten. Wat besproken wordt laat ik achterwegen, het kan daarom even duren tot de volgende blog!

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.