19th Ave New York, NY 95822, USA

#028: Shoppen, nog niet mijn ding

Afgelopen weekend met mijn man op pad geweest, hij was toe aan een nieuwe winterjas. Ik liep langs de winkels, keek mijn ogen uit, wilde zo graag iets kopen maar toch niet gedaan. Het is zo zonde van mijn geld om nu al kleding te kopen, zelfs met de kortingen van Black Friday heb ik me in kunnen houden. O, ja ik heb wel iets gekocht voor mezelf, twee pyjama’s en een paar sloffen, met korting. Ik let daar echt op want voor ik het weet zijn de pyjama’s alweer te groot. Vorig jaar had ik een paar zwarte enkellaarsjes gekocht, wat heb ik die dingen vervloekt. Als ik de laarsjes aantrok en er een klein stukje mee liep, dat is supermarkt en weer terug, dan deden me voeten echt onwijs zeer. Nu een jaar verder en bijna 23 kilo lichter trek ik de laarsjes met steeds meer plezier aan. Wat ben ik blij dat ik de laarsjes niet weggedaan heb. Ik heb ook nog een dikke jas in de kast hangen, dacht ik. Die jas ik helemaal niet zo dik als ik dacht, van de week aan gehad, zo warm vond ik de jas niet. Vanwege het afvallen heb ik het toch kouder dan voorheen. Toch koop ik deze winter geen nieuwe jas. Ik heb twee jassen waar ik het mee moet doen, als het nog kouder wordt doe ik mijn joggingvestje erbij aan als het echt nodig is, ruimte zat in mijn jassen. Ik kijk er zo naar uit om te gaan shoppen maar voorlopig eerst maar even doorsparen. Voor mijn man wel goed geslaagd, een fijne winterjas en vier nieuwe truien, hij ook weer blij.  Deze week 0,7 kilo afgevallen, totaal 22,7 kilo kwijt!

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.