19th Ave New York, NY 95822, USA

#007: Poging stoppen met roken

Na de voorlichtingsbijeenkomst zijn Jan en ik ‘s avonds naar de camping gereden. We doen de dagelijkse dingen zoals samen koffie drinken en samen een peuk roken. Roken doen we buiten, we staan dus bij een temperatuur van een graad of 7 met onze jas aan in de tuin. Ach we roken al jaren en zijn dit wel gewend maar het stoppen met roken spookt door mijn hoofd. Opeens zeg ik tegen Jan dat ik ga proberen om maandag 1 februari a.s. een poging te wagen om te stoppen met roken. Als het stoppen niet lukt heb ik in ieder geval nog tot 1 april om hulp in te schakelen. Hulp van de huisarts, hulp in de vorm van pillen of pleisters. Hulp in welke vorm dan ook. Het geeft me wat rust en ik heb nog een heel rook-weekend voor de boeg. De afspraak voor het maagonderzoek is ook binnen, 4 februari a.s. om 12.00 uur mag ik.

Wordt vervolgd!

 

 

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.