19th Ave New York, NY 95822, USA

#012: Operatiedatum in zicht

Uit mijn groep heeft de eerste een telefoontje gekregen met de operatiedatum. Bij het NOK heb ik mijn verlof doorgegeven, ik denk dat ik pas na mijn verlof een telefoontje krijg. Ik kan alvast wel beginnen om elk hapje 25x te kauwen, rustiger te eten en leren om na het eten een half uur te wachten voordat ik  iets mag drinken, en andersom.

Vanuit het NOK is een recept verstuurd naar de apotheek, het gaat om tabletten ter voorkoming van galstenen, calcium tabletten en een maagbeschermer. Twee weken voor de operatie moet ik beginnen met de vitaminepillen. De calciumtabletten en de vitaminepillen moet ik levenslang blijven slikken. De pillen tegen galstenen moet ik 3 maanden slikken en de maagbeschermer een half jaar.

192 dagen niet gerookt 😉

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.