19th Ave New York, NY 95822, USA

#010: Nog niet gerookt

1 februari 2021 gestopt met roken en nog steeds gestopt. Had niet verwacht dat ik dit volhouden kon. Inmiddels twee maanden niet gerookt. De eerste twee weken ben ik heel erg bezig geweest met het stoppen van roken en met het zoeken naar een alternatief. Toen die twee weken voorbij waren ging het steeds beter. De weegschaal raak ik niet aan, ik voel dat ik dichtgroei. Gelukkig dat ik kan thuiswerken want ik pas mijn spijkerbroeken niet meer. Het lukt me nog steeds niet om vijf kilo af te vallen.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.