19th Ave New York, NY 95822, USA

Mijn computerbril kwijt!

Vorig jaar heb ik een nieuwe kijk- en computerbril aangeschaft. De brillen waren echt aan vervanging toe want de op dat moment huidige brillen kwamen uit Suriname, dat was het allemaal net niet. De Surinaamse kijkbril is nooit echt goed geweest en de Surinaamse computerbril lied een pootje hangen. Ons spaargeld was aardig geslonken dus de goedkoopste variant voor beide brillen gekozen. Met goedkoop bedoel ik dat o.a. de glazen niet ontspiegeld zijn. Vanwege het thuiswerken en het vele online vergaderen merkte ik toch dat het best vervelend is dat de glazen niet ontspiegeld zijn. Ook met Facetime gesprekken was ik afgeleid door de spiegeling van mijn brillenglazen. Na lang twijfelen van de week toch maar een afspraak gemaakt om een nieuwe computerbril aan te meten. Mijn nieuwe computerbril is eind deze maand klaar, hopelijk van de week al want ik heb weer wat. Ik heb het over mijn computerbril maar ik kan er ook mijn boodschappenbriefjes mee lezen als ik boodschappen doe. Gisteren met boodschappenbriefje en met computerbril naar de supermarkt om boodschappen te halen. Thuisgekomen de boodschappen uitgepakt en tot de ontdekking komen dat de computerbril mist. Terug naar de supermarkt, geen bril afgegeven. Auto nagekeken want we hadden ook boodschappen voor de kinderen gehaald, geen bril in de auto. Thuis echt alles overhoop gehaald, geen bril gevonden. Vandaag weer langs geweest bij de supermarkt, geen bril gevonden. In de flat hangt de bril ook niet. En waar mijn bril dan wel kan zijn? Ik heb echt geen idee. Op de gekste plekken gezocht in huis maar niets gevonden. Dan ben ik toch heel erg blij dat ik toevallig van de week een nieuwe computerbril aangeschaft heb. Voor nu en de aankomende dagen is het echt behelpen, ik heb nog een oude computerbril waarvan het pootje los zit en waarvan de sterkte ook niet meer van deze tijd is, het is even niet anders. Brillen en ik, het is echt geen goede combi. Van een bril op mijn neus word ik hypernerveus. Ik heb contactlenzen maar als ik gewoon thuis ben vind ik het zonde van mijn geld om die in te doen, “ons bin zunig”.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.