19th Ave New York, NY 95822, USA

#031: 25 kilo lichter

Feestdagen gelukkig weer voorbij. Tussen kerst en oud en nieuw verbleven wij een weekje op de camping. Jantje, Samantha, Joey, Davey en Chayenne kwamen een weekje logeren. Vooraf weet ik dan al dat mijn hele programma in de soep loopt. Totaal niet erg want wij vinden het fijn als de hele bups komt logeren. Mijn laatste blog was van 24 december, ik was toen totaal 23,8 kilo afgevallen. Vandaag op de weegschaal gestaan, 25 kilo’s eraf. Ondanks de vreetdagen en het onregelmatige leven toch afgevallen. Sinds 8 december jl. viel ik wekelijks hooguit 8 ons af, twee weken van een ons erbij, dan gaat het niet zo heel snel met afvallen. Ik blijf het gewoon positief zien, alles wat eraf is is eraf en scheelt toch weer in het dagelijks gewicht wat ik minder mee hoef te sjouwen. En wat heb ik lekker gevroten de afgelopen weken, je leest het in mijn eetdagboek. Denk nu niet dat er culinaire hoogstandjes tussen staan, die staan er niet tussen. Wel een lekkere satésaus en een lekkere satémarinade gevonden op internet, en natuurlijk ook uitgeprobeerd.

Van de week de kledingkasten opgeruimd, zowel de kast van Jan als mijn eigen kast. Jan had T-shirts maat L in de kast hangen. Toen wij nog in het buitenland woonde was hij best veel afgevallen. Inmiddels ploft hij zowat uit elkaar dus tijd om te ruimen. Ook mijn collectie slinkt, vooral pantalons kan ik niet meer aan. Zo zonde want het is allemaal nog goed en netjes. Ik verzamel alles wat goed is, zie wel wat ik ermee ga doen.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.