19th Ave New York, NY 95822, USA

Killer Bees gekild

Update m.b.t. de Killer Bees


Gisteravond is de brandweer geweest om de Killer Bees te bestrijden. Er zat een gigantisch nest in een soort van schuurtje. Op advies van de brandweer hebben wij vandaag Malathion gekocht voor een nabehandeling. Vanmiddag ging Jan vol goede moed richting het schuurtje maar kwam vol minder goede moed terug, er vlogen nog steeds bijen rond.

Toch maar weer de brandweer gebeld, ze komen kijken. Nog maar een keer gebeld want wanneer komen ze dan kijken? Ik werd netjes teruggebeld, ze komen met schemer. De situatie aan de brandweer uitgelegd. Zij gingen naar het schuurtje om poolshoogte te nemen. De rondvliegende bijen waren snoepers. Vraag me niet wat hiermee bedoeld wordt, van mijn part zijn het drinkers, als die zooi maar weggaat. De brandweer heeft de Malathion gesprenkeld in het schuurtje. Nu moeten wij echt verlost zijn van de Killer Bees.

De vijf spuitbussen welke wij gisteren aangeschaft hebben, op verzoek van de brandweer, zijn niet gebruikt tijdens het bestrijden. Waarschijnlijk verdwijnen deze in de opslag voor thuisgebruik. Het zal mijn een zorg zijn, de grootste zooi hadden zij gisteren al opgeruimd en dat luchtte al aardig op.

Dan gaan we nu toch echt genieten van onze welverdiende vakantie!

Groetjes vanuit Paramaribo!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.