19th Ave New York, NY 95822, USA

Joey jarig en onze spullen uitpakken

Hallo Nederland en omstreken,

Vandaag onze kleinzoon Joey jarig, hij is vier jaar geworden. De allereerste keer dat wij niet bij zijn verjaardag aanwezig konden zijn wat best wel een raar idee is. Wat is het dan fijn dat je via Facetime en WhatsApp toch dichtbij bent.

Vandaag ook de sleutel van onze woning gekregen en dan gaat alles ineens heel snel, ook de container staat voor de deur met onze spullen. Het is een 40 ft container bijna helemaal vol. Wij wisten niet eens dat wij zoveel zooi hebben want wij zijn maar met zijn tweetjes 😉  De container wordt heel snel gelost en de grote meubelstukken worden in elkaar gezet. De dozen moeten wij zelf uitpakken. Met een man of 10 lopen wij door het huis heen, ik coördineer waar alles moet komen. Er is anders geen doorkomen aan want alles staat door elkaar, ondanks dat de inpakkers in Berlijn netjes alles erop hadden geschreven, uiteraard in het Duits wat dus waarschijnlijk de reden is dat de verhuizers alhier het niet konden lezen. Aan het eind van de dag ziet het er al een stuk beter uit. De grote spullen staan op plek van bestemming en het allerbelangrijkste de buitenhuiskamer, ook die is zo goed als gereed.

Morgen weer verder met het uitpakken van dozen. Zoals het er nu naar uitziet zijn wij aankomend weekend wel klaar met alles uitpakken. Nog een paar nachtjes logeren bij Kristal Apartments wat echt geen straf is.

Groetjes vanuit Paramaribo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.