19th Ave New York, NY 95822, USA

iPhone-X

Hallo Nederland en omstreken,

Alles goed? Hier alles zijn gangetje.

Na een week Aruba zijn we alweer helemaal gewend aan het leven in Suriname. Dan bedoelen we eigenlijk wat het pinnen betreft. In Paramaribo kunnen wij met onze Nederlandse ING pas niet overal pinnen en in winkels al helemaal niet. Per transactie ben je ook beperkt, zo kun je per keer maar SRD 1000,00 pinnen, bij een enkele bank maximaal SRD 2000,00. En als je pech hebt dan heb je helemaal niets.

Jan en ik zijn toe aan een nieuwe iPhone. Jan heeft nog de 6S en ik de 6S plus. De batterij van mijn iPhone hield het geen uur meer vol en Jan heeft nog nooit een nieuwe telefoon gekregen, hij moest het altijd doen met mijn afdankertjes. We besloten om beide de iPhone X te nemen. Nieuwe iPhones komen hier wat later aangewaaid dan in Europa, tijdens ons verblijf in Aruba kwam de eerste zending aan die al snel was uitverkocht, we moesten daarom wachten op de volgende zending. Vandaag konden we de iPhones aanschaffen en dat was nog een lastige klus om zoveel geld te pinnen want je hebt per pinpas ook nog eens een dag limiet. Met heel veel transacties bij verschillende automaten door het gebruik van 2 ING passen en een creditcard is het gelukt, alle pinautomaten in Paramaribo zijn leeggehaald door ons om de nieuwe iPhone X te kopen. Voor Jan de 64GB en ik de 256GB. Mijn huidige iPhone 6S plus van 128 GB is vol, nu kan ik weer foto’s maken 🤣

De transacties leverde elke keer briefjes van SRD 50,00 op, kan je vertellen dat het een hele stapel was. En naast al het geld ook een pak witte pin bonnetjes. Maar het allerbelangrijkste, we hebben allebei de X.

Groetjes vanuit Paramaribo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.