19th Ave New York, NY 95822, USA

Internetabonnement beëindigen

I.v.m. onze verhuizing naar Paramaribo, hebben wij ons internetabonnement opgezegd.

20 mei wordt internet afgesloten. Wat wil nu het toeval?

We hebben sinds een uur een storing, gelijksoortig zoals wij afgelopen oktober 2016 hebben ervaren. Toen zaten we drie weken zonder internet. De monteur kan op zijn vroegst 19 mei en die hele monteur komt niet want Deutsche Telekom moet de telefoonlijn resetten 

En de baby, ons tweede kleinzoon, wil er ook nog niet uit, weeën en ontsluiting, het kan zomaar nog een week duren.

Dus dat!! Zo, diep adem halen en blijven lachen (pfffff).

Internet mis je pas als het niet meer werkt!

Het internet is een wereldwijd openbaar netwerk van verbonden computers.
De naam internet is een Engelse afkorting voor Interconnected Networks. Het internet is in 1969 begonnen met een computernetwerk onder de naam ARPANET. In de jaren zeventig bestond ARPANET uit verscheidene samengekoppelde netwerken. ARPANET was een netwerk van militaire netwerken, met later ook in de VS voor universiteitsnetwerken. Pas in de loop van de jaren ’90 kwam internet ook in de meeste huiskamers terecht en kreeg bijna iedereen een eigen verbinding, waarmee het echt een deel werd van het dagelijks leven. Sinds eind jaren 90 wordt er steeds meer gecommuniceerd via internet.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.