19th Ave New York, NY 95822, USA

#017: Gastric Bypass operatie geslaagd

De operatie is achter de rug, het is 100% meegevallen. Om 9.45 uur ging ik naar de wachtruimte voor de OK, hier kreeg ik het infuus, gelukkig viel het mee maar toch, het is niet mijn favoriet. Om 10.00 uur ging ik naar de operatiekamer. Om 13.00 uur liep ik al over de gang met mijn infuuspaal om Jan bij de lift op te halen. Gelukkig geen heftige napijn. De eerste 4 a 5 dagen mag ik alleen vloeibaar, vandaag al een glaasje limonadesiroop op, een glaasje water, een kippenbouillon en een kopje koffie. Met mijn kamergenoot kan ik het goed vinden, samen lopen we de nodige rondjes over de gang en buurten we bij andere patiënten, je moet toch wat hè.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.