19th Ave New York, NY 95822, USA

Fotoalbum

Vanmorgen mijn joggingbroek en shirtje aangetrokken, hiermee sta ik ook op de foto van 26 augustus 2021.
Door het afvallen heb ik een rimpel meer in mijn gezicht maar dat neem ik voor lief.
Ik rook al een jaar niet meer en inmiddels 31 kilo lichter en dat is goed te zien.

          

Voor de foto heb ik beide strechbroeken op elkaar gelegd

Onderste broek maat 50
Bovenste broek maat XXL

De onderste broek ooit gekocht bij Ulla Popken, omvang bovenkant 102 cm
De bovenste broek gekocht bij Van Cranenbroek, omvang bovenkant 82 cm

Foto gemaakt op 25 augustus 2021

Het eerste weegmoment bij het NOK was op 6 november 2020. Nadat ik gestopt ben met roken uiteindelijk totaal 16,4 kilo aangekomen. Op deze foto ben ik dan ook op mijn zwaarst. Foto gemaakt omdat ik een dag later aan de shakes moest om voor mijn aanstaande operatie nog wat kilo’s af te vallen.

Foto gemaakt op 17 oktober 2021

De eerste foto na mijn operatie en 11,9 kilo lichter. Joggingbroek en het truitje zitten duidelijk losser. De operatie is 28 september 2021 uitgevoerd en is goed verlopen. Het eten en drinken lukt gewoon, het zijn wel kleinere porties wat ik kan eten. En doordat ik sneller vol zit heb ik geen behoefte aan koek en snoep.

Foto gemaakt op 12 november 2021

Ik was zo blij dat ik weer een broek uit mijn oude collectie aan kon dat ik Jan een foto heb laten maken. De volgende keer weer gewoon een foto in mijn joggingbroek en met het truitje, als het nog past natuurlijk. Op deze foto ben ik totaal 18,1 kilo lichter, ik kan dus met trots zeggen dat het goed gaat.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.