19th Ave New York, NY 95822, USA

#021: Drie weken na Gastric Bypass operatie

Vandaag weer een sessie bij het NOK, leuk ook om de teamgenoten in het echt te zien. Leuk ook om te zien hoe goed iedereen afvalt. Bij de een gaat het wat sneller dan bij de ander, dat zal altijd wel zo blijven. De sessie begon met de bewegingsdeskundige, daarna een sessie met de psycholoog. Omdat mijn operatie alweer drie weken geleden is had ik aansluitend een controle bij de arts waar ik werd gewogen en gemeten. In eerste instantie gaf de arts aan dat ik maar 1 ons afgevallen was, gebaseerd op mijn gewicht van 26 januari 2021. Dat ik tussentijds zelf  moest wegen, dat was 25 augustus, en mijn weegmoment van 16 september staat wel in het systeem maar ergens in een apart hoofdstuk blijkbaar. Vandaag totaal 13,4 kilo afgevallen, nog een pond dan ben ik op het gewicht van 26 januari jl.. Me happy! Ben ook blij dat mijn jas weer dicht kan, vanmorgen op weg naar het NOK een plensbui en dan is het toch fijn de jas dicht te doen.

Ik ben nog aan het bedenken hoe ik een pagina ga inrichten met mijn gewicht, met foto’s en met mijn dagmenu.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.