19th Ave New York, NY 95822, USA

Cola Zero

Hallo Nederland en omstreken,

Alles goed? Hier alles onder controle.

Het plastificeren van mijn rijbewijs duurt nog steeds. Misschien zijn de plastic hoesjes op, misschien ben ik niet de enige 🤔 Het komt goed, rijden doe ik toch wel.

Dit weekend een nieuw avontuur, totaal niet spannend en het stelt al helemaal niets voor in vergelijking met orkaan Irma maar het is wel minder prettig voor ons.

Jan en ik drinken Cola light/zero, op dit moment nergens meer verkrijgbaar. Het is sowieso lastig te verkrijgen in de supermarkten maar de Chinese supermarkten hebben altijd wel Zero op voorraad. Regelmatig rijden wij naar de Chinese supermarkt een stukje verderop in de straat en kopen dan vier anderhalve liter flessen gekoelde Cola zero á SRD 9,50 per fles, omgerekend is dat € 1,07. Een voorraad inslaan was niet nodig, de supermarkt ligt op de route waar naar toe, of waar vandaan we ook komen. Gisteren zijn Jan en ik de ene na de andere winkel langs gegaan, uiteindelijk hebben we een fles Zero kunnen scoren. Om niet droog te staan hebben we gewone Cola meegenomen. Vandaag weer op pad, winkel in, winkel uit. Nadat we ook vandaag een fles hebben gescoord zijn we maar naar huis gegaan. Met een beetje geluk ligt de Zero dinsdag of woensdag weer in de winkels. Het is allemaal geen drama, het is alleen even wennen dat je zomaar mis kunt grijpen.

Een zelfde ervaring hadden we met Fanta Orange, die echte oranje Fanta vol kleurstof, die smaakt zo lekker zoet, zoeter dan de gelige welke in Nederland te verkrijgen is. Zo af en toe kopen wij zo’n kleurstof bom en heb je er echt trek in dan grijp je mis.

Hier en daar tref je nog wel blikjes Pepsi Light in de winkels, in verhouding met een anderhalve liter fles Zero is zo’n blikje wel duurder. Een blikje van 0,33L kost SRD 4,75 omgerekend is dat € 0,53 wat natuurlijk ook niet duur is maar in verhouding met een fles wel een stuk duurder.

Zodra er weer volop Zero te verkrijgen is slaan wij een voorraad in, dit overkomt ons hopelijk geen tweede keer 😜

Ik ga mijn half gesmolten zelf gemaakte waterijsje oppeuzelen.
*Zuinige Hollanders 🤣*

Groetjes vanuit Paramaribo!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.