19th Ave New York, NY 95822, USA

#032: Brrrrrr wat koud!

Mijn winterjas voldoet echt niet als het goed koud is, van de week met de harde wind had ik het echt koud. Of komt het doordat ik ben afgevallen? Toch weiger ik om nu nog iets voor de winter te kopen, als het echt nodig is trek ik thermo-ondergoed aan. De setjes thermo-ondergoed ligt al tig jaar in de kast, ooit gekocht voor Jan. De bouw heeft ooit het vorstverlet afgeschaft, gewoon doorwerken in weer en wind, vandaar dus thermo-ondergoed. Het is alweer iets meer dan een jaar geleden dat ik mijn gesprek had met de arts van de Obesitas Kliniek. Het is ook iets meer dan een jaar geleden dat ik gestopt ben met roken. Doordat ik gestopt ben met roken en doordat ik al heel veel ben afgevallen merk ik wel dat ik veel meer uithoudingsvermogen heb. Denk nu niet dat ik de marathon kan lopen want dan heb je het mis. Lopen is niet zo mijn ding. Toch loop ik de laatste weken regelmatig 2x a 3x per dag een rondje park of een straatje om, met de hondjes. Jan en ik hebben ook een fiets besteld, een zonder hulpmotor dus een gewone fiets met versnellingen. Fietsen besteld, we hebben deze nog niet. Hopelijk duurt dat niet al te lang meer, kunnen we een stukje gaan rijden. Van de zomer een ritje naar Scheveningen met de hondjes in een mandje. Dat wordt nog wat.

Inmiddels ben ik 30,5 kilo afgevallen. Mijn BMI is ook gezakt, het was 46.4 (ernstige vorm van obesitas), op dit moment is het 34.9 (nog steeds veel te hoog en toch al aanzienlijk omlaag).

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.