19th Ave New York, NY 95822, USA

Aruba deel II

Hallo Nederland en omstreken,

Hoe is het daar? Hier is het fantastisch!

Gisteren hebben Jan en ik de huurauto opgehaald, beetje gereden langs de kust en naar de supermarkt geweest. Ik hoor je al denken, wat moet je in de supermarkt doen als je in een hotel zit. Op internet las ik dat er een grote Super Food zit, is een supermarkt a la Jumbo, daarom wilde ik er een kijkje nemen. Dat soort supermarkten zijn er niet in Paramaribo. Het is inderdaad een grote supermarkt met o.a. Jumbo producten en het was heel erg druk. Veel Amerikanen, je weet wel van die stress-kippen. Wij zijn nog geen twee stappen in de winkel en wij zijn al zes keer bijna omver gelopen door gestresste vrouwen met kinderen. Wij halen diep adem en aanschouwen het relaxed, wij hebben immers een vrij weekend. De producten zijn aardig aan de prijs, een zak lay’s chips betaal je omgerekend 3,00 euro voor. De prijzen op de schappen zijn zonder BTW, bij de kassa kom je daar pas achter. Wij hebben flesjes limonade gekocht, de prijs hiervan is 1,00 US dollar voor een halve liter, dat valt dan weer reuze mee.

Vandaag zijn wij vanuit het hotel vertrokken naar Baby Beach, “helemaal” in het zuiden van Aruba. Ondanks de bewolking schitterend om te zien. Daarna een kijkje genomen bij Roger Beach. Van daaruit langs de westkust naar de California Light Tower in het uiterste noorden met een tussenstop bij The Paddock voor een drankje en een hapje. Op de terugweg zijn we gestopt bij Eagle Beach. Van daaruit naar Palm Beach Plaza gereden waar de winkels nog gesloten waren, een goede reden om nog een keer terug te gaan 

Vanavond eten hij Tony Roma’s en daarna een duik in het zwembad bij het hotel.

Groetjes vanuit Oranjestad, Aruba!

[/vc_column][/vc_row]

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.