19th Ave New York, NY 95822, USA

#026: Acht weken na Gastric Bypass operatie

Wat gaat het toch goed met afvallen. Vooraf hoopte ik dat alles voorspoedig zou gaan maar dat is altijd nog maar afwachten. Vanmorgen weer mijn weegmoment en alweer afgevallen, totaal nu 21 kilo kwijt. Ik voel me echt onwijs goed. Als je afvalt, en dus slinkt in omvang, dan merk je dat niet alleen aan je kleding, ook pyjama’s en ondergoed wordt te groot. En wat te denken van mijn enkellaarsjes, vorig jaar nieuw gekocht, kon die dingen niet eens meer aan door mijn dikke voeten maar dat is ook verleden tijd. Ik ben bezig een aparte pagina te maken met daarop mijn weekmenu, verwachter er nou niet teveel van want zo veel variatie heb ik niet en veel eten doe ik niet. Dus inspiratie zal je er niet op doen. Ik ga een mini Magnum eten want dat mag gewoon, daarna ga ik verder met mijn nieuwe pagina voor menu’s, foto’s en mijn gewicht. Nog heel even geduld.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.