19th Ave New York, NY 95822, USA

Eetdagboek: 7 okt t/m 13 okt 2021

De producten uit mijn weekmenu:
– Beschuit is Volkoren van Gwoon
– Paté is de Kips Magere Crème Paté
– Pindasaus is Calvé mild uit pot
– Kruidenboter is zelfgemaakt
– Quiche ham/prei van de Jumbo
– Rookworst is de Slagershuis Gelderse rookworst

Zo maakt Jan kruidenboter:

Nodig:

  • 250 gram roomboter ongezouten op kamer temp
  • 6 knoflookteentjes
  • Peterselie uit pot
  • Knoflookpers
  • Schaaltje
  • Vork

Bereiden:
Doe de roomboter in een schaaltje en prak het fijn.
Knijp de zes teentjes knoflook fijn met de knoflookpers, doe dit boven het schaaltje met roomboter.
Strooi wat peterselie erbij en prak dit goed door elkaar met de vork. Als je van menig bent dat de boter nog wat te wit is, strooi dan nog een beetje peterselie erbij.

Lekker op een stukje stokbrood, of op een toastje.

Donderdag 07-10-2021: 
06:32: 150 ml zwarte koffie
07:17: 200 gr vanille kwark
10:21: 2x 150 ml zwarte koffie
16:45: 100 gr tartaar, 50 gr witte bonen in tomatensaus
18:44: 300 ml limonadesiroop
19:19: 2 beschuit met smeerkaas
21:00: 2x 150 ml zwarte koffie
21:44: 2 beschuit met pindakaas
23:48: 500 ml limonadesiroop

Vrijdag 08-10-2021
08:15: 150 ml zwarte koffie
09:00: 200 ml vlaflip, 5 gr lijnzaad
10:32: 2x 150 ml zwarte koffie
11:44: 2 beschuit met paté
15:45: Halve banaan
18:21: 100 gr varkenshaas, 3 sneetjes stokbrood, eetlepel pindasaus, 25 gr kruidenboter
20.30 uur: 150 ml zwarte koffie

Zaterdag 09-10-2021
09:11: 2x 150 ml zwarte koffie
09:55: 200 ml yoghurt, 5 gr lijnzaad
11:15: 2x 150 ml zwarte koffie
12:22: 2 beschuit met pindakaas
15:00: 100 gr quiche ham/prei
16:42: 300 ml limonadesiroop
18:02: 150 ml zwarte koffie
19:30: 150 ml zwarte koffie
21:08: 100 gr bami met stukjes kip
22:00: 100 ml limonadesiroop
22:28: 2 beschuitje met smeerkaas

Zondag 10-10-2021
09:13: 2x 150 ml zwarte koffie
10:13: 200 ml melk, 20 gr havermout, 5 gr lijnzaad
13:46: 2 beschuit met plakje gekookte worst
15:49: 150 ml limonadesiroop
16:45: 100 gr stamppot prei, 100 gr gehaktbal
19:06: 3x 150 ml zwarte koffie
20:05: 2 beschuit met smeerkaas

Maandag 11-10-2021
08:10: 2x 150 ml zwarte koffie
10:08: 200 ml melk, 20 gr havermout, 5 gr lijnzaad
11:37: 2x 150 ml zwarte koffie
12:46: 2 beschuit met pindakaas
13:46: 300 ml limonadesiroop
15:25: Halve banaan
15:38: 50 gr rookworst
16:18: 100 gr peen en ui, 100 gr gehaktbal
18:05: 2x 150 ml zwarte koffie
20:00: 200 ml vlaflip
21:22: 300 ml limonadesiroop

Dinsdag 12-10-2021
09:30: 3x 150 ml zwarte koffie
12:04: 2 cracker met gekookte worst
14:35: 300 ml limonadesiroop
15:41: 2 bruine boterham met kaas
17:05: 300 ml limonadesiroop
18:10: 1 wrap met groente en kipfilet
18:45: 300 ml limonadesiroop
20:45: 150 ml zwarte koffie
22:30: 300 ml limonadesiroop

Woensdag 13-10-2021
08:01: 2x 150 ml zwarte koffie
08:46: 200 ml vlaflip
10:15: 150 ml zwarte koffie
11:15: 2 cracker met smeerkaas
12:46: 150 ml zwarte koffie
14:44: 1 bruine boterham met pindakaas
16:30: 150 gr stamppot andijvie, 100 gr gehaktbal
18:34: 300 ml limonadesiroop
19:30: 2 cracker met paté

Deze week ben ik 1,4 kilo afgevallen.  Totaal 11,9 kilo kwijt.

Je vraagt je misschien af waarom overal de tijden bij staan. Ik gebruik de app van de Nederlandse Obesitas Kliniek, daarin zit een dagboek. Ik noteer echt alles wat ik eet en drink omdat tussen het eten en drinken een half uur tijdsverschil moet zitten, het is anders niet te onthouden. Als er staat 9:15: 2x 150 ml zwarte koffie, dan heb ik om 9:15 uur het laatste slokje koffie gedronken van mijn tweede kopje koffie, het eerste kopje kan ik al om 7.30 uur gedronken hebben. In de ochtend drink ik 2, 3 en soms 4 kopjes koffie, ligt eraan hoe laat ik ‘s morgens op sta.

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.