19th Ave New York, NY 95822, USA

#033: Verschil stretchbroeken maat 50 en XXL

De kleding in mijn kast welke ik nog aan kan wordt met de week minder al hangt mijn kast,  van 1.20 meter breed, aardig vol. Als ik alles eruit haal wat ik niet meer pas dan heb ik meer dan de helft van mijn kastruimte over en daarom laat ik mijn te grote kleding nog maar even hangen. Half december 2021 heb ik een stretchbroek gekocht bij Van Cranenbroek, maatje XXL. Geen idee hoe de maten bij Van Cranenbroek zich verhouden maar de broek was te klein en verdween in de kast voor “later”.  Van de week de broek toch maar even gepast, kan ik de broek gewoon aan! 15 december was ik 23 kilo kwijt en nu ben ik 31 kilo kwijt, toch een verschil van 8 kilo!! Mijn spijkerbroeken houd ik omhoog met mijn elastische riem, truitjes wordt wat lastiger want daarvan zijn dan ineens de halzen zo wijd en dat is echt geen gezicht. Zolang ik thuis werk is het qua broeken nog wel goed te doen want tijdens een digitale meeting is alleen mijn hoofd en schouders te zien, het is wat lastiger met truitjes dus daar let ik wel goed op wat ik aan trek. Ik heb een zwarte stretchbroek maat 50, die broek heeft gewoon strak gezeten, een riem was niet nodig. Ik heb net de bovenkant gemeten, 102 cm zo ongeveer. De bovenkant van de nieuwe stretchbroek is 82 cm, toch een verschil van 20 centimeters.  Foto’s van het verschil heb ik in het fotoalbum geplaatst.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.