19th Ave New York, NY 95822, USA

#027: Eetdagboek en fotoalbum online

Ik heb eerder al geschreven dat ik niet creatief ben, het was dan ook lastig een eetdagboek te maken. Maar het is gelukt, mijn eetdagboek is online. Verwacht geen culinaire hoogstandjes want die zijn er niet. Ons eten is lekker maar eenvoudig, maar met liefde klaargemaakt, dat dan wel. Verwacht geen foto’s van het eten, ik ben daar niet zo goed in. Af en toe deel ik een recept van iets zoals wij die maken, al dan niet met hulp van Maggi, Knorr of wie dan ook.  In een van de weekmenu’s staat het recept van kruidenboter zoals Jan die altijd maakt. Ach, kijk gewoon zelf maar of je het wat vindt.
Ook het fotoalbum staat online, veel foto’s staan er niet in want ik zit nog maar in het begin van het afvallen. Maar de drie foto’s die erin staan laten wel goed zien dat ik ben afgevallen.

Gisteren weer op de weegschaal gestaan, totaal 22,0 kilo kwijt! En wat heb ik lekker gesnoept afgelopen week. Roomboterletter, opgewarmd in de Airfryer. Zo lekker joh. Heb jij al roomboterletter gegeten of hou je daar niet van? Het valt mij wel op dat ik totaal geen behoefte heb aan snoep en chips. Normaal gesproken hebben wij geen koek in huis maar afgelopen zaterdag kwam mijn broertje en mijn schoonzusje langs, dan wil je toch iets bij de koffie serveren. Nu de temperaturen naar beneden gaan en ik ben afgevallen merk ik wel dat ik het sneller koud heb. Ook dat went vanzelf maar het viel me op. Wat ook opviel, een paar broeken kan ik niet meer aan omdat deze echt een hele maat te groot zijn. Dat is echt geen gezicht. Zo heb ik ook een paar shirtjes waar ik in verzuip. Gelukkig ligt er nog genoeg in de kast, ik kan nog even vooruit want ik vind het zo zonde om nu al kleding te moeten kopen, over een paar weken is dat misschien ook alweer te groot. Dan ben ik echt blij dat we voorlopig nog thuiswerken, hoef ik niet zo op mijn kleding te letten.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.