19th Ave New York, NY 95822, USA

#024: Zes weken na Gastric Bypass operatie (met foto)

Vandaag weer op de weegschaal gestaan en alweer afgevallen, deze week 1,5 kilo eraf. Het totaal staat nu op min 18,1 kilo!
Nu lijkt het heel veel die 18,1 kilo, dat is het ook maar vergeet niet dat ik al sinds 26 augustus aan het diëten ben.
Ik ben al 11 weken op dieet, ik val gemiddeld zo’n 1,6 kilo per week af, niet slecht hè. Twee weken geleden schreef ik al dat ik weer broeken aan kon welke al geruime tijd in mijn kast liggen. Ik heb drie linnenbroeken, dat duurt niet lang meer of die kunnen uit de collectie. Linnen wordt sowieso al snel wat wijder als je het aan hebt.

Het resultaat tot nu toe:

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.