19th Ave New York, NY 95822, USA

#023: Vijf weken na Gastric Bypass operatie

Een paar weken geleden heb ik aangegeven mijn gewicht, mijn verloren kilo’s, mijn eetschema en foto’s te plaatsen. Ik ben nog steeds inspiratieloos hoe dit te doen. Ben ook met van alles tegelijk bezig. In een eerdere blog heb ik aangegeven alles wat ik eet en drink op te schrijven omdat er tussen het eten en drinken een half uur moet zitten. Dat opschrijven is toch wel een dingetje. Ik kijk in mijn dagboek wanneer ik voor het laatst gedronken heb om te constateren dat ik mijn drinken helemaal niet genoteerd heb. Ja, handig hè, hoe weet ik dan of ik iets mag eten. Ik los het op door een kopje koffie te drinken en dit dan echt op te schrijven. Ook vergeet ik mijn maaltijden op te schrijven, dit los ik niet op door iets te eten, ik zet dan mijn (drink)wekker. Het afvallen gaat nog steeds lekker, deze week 1,3 kilo afgevallen, totaal 16,6 kilo kwijt.

Wordt vervolgd!

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.