Aruba deel I

Hallo Nederland en omstreken,

Hoe is het daar? Hier op Aruba alles onder controle.

De vlucht is goed verlopen. Nadat wij de koffers hebben gaan wij vanaf het vliegveld gelijk door naar het werk. Ik hoor je al denken, gelijk door? Ja dat was wat makkelijker, het werk ligt vlakbij het vliegveld en het scheelt toch weer een extra rit met de taxi.

Aangekomen op het werk doen we een snel voorstelrondje waarna Jan en ik onder het genot van een kopje koffie gelijk aan de slag gaan. Het begon met uitpakken van de kist met daarin de nieuwe. De eerste klus is het inbouwen van een nieuwe server en een backup apparaat in een kluiskast, en de defecte server eruit halen. De kluis staat in een kleine ruimte waar nog meer apparatuur staat, het is dan ook een lastige klus. Gelukkig dat Jan mee kon zodat we redelijk optijd klaar zijn, zonder hem had ik denk ik nog niet klaar geweest. De tweede klus is maandag, dan ga ik de computers overzetten naar Windows 10.

Morgen krijgen we een huurauto, dat is namelijk goedkoper dan de taxi. Zo kunnen we ons toch verplaatsen op het eiland. Verder niets te melden, wij gaan genieten van het weekend op Aruba!

Groetjes vanuit Oranjestad, Aruba!